ΔΩΡΟΘΕΤΗΣ
ΔΩΡΟ
mediterranean college 140x80

- Κλήρωση μίας (1) πλήρους υποτροφίας σπουδών σε ένα από τα αναγνωρισμένα μεταπτυχιακά ή προγράμματα επαγγελματικής εξειδίκευσης
Το Mediterranean College είναι ένας από τους Gift Partners του πρωτοποριακού My Gap Feel & Fill Festival, παρέχοντας ευκαιρίες στους νέους για επιπλέον μάθηση και κατάρτιση! Το κολέγιο εξασφάλισε για τους επισκέπτες του booth του μία πλήρη υποτροφία σπουδών, κατόπιν κλήρωσης, σε ένα από τα αναγνωρισμένα μεταπτυχιακά ή προγράμματα επαγγελματικής εξειδίκευσης που προσφέρει.
Στο booth του κολεγίου θα παρευρίσκονται εξειδικευμένοι σύμβουλοι εκπαίδευσης για να δώσουν περισσότερες πληροφορίες για την εμπειρία φοίτησης, καθώς και για τις σχολές και τα προγράμματα σπουδών, τα οποία προσφέρονται σε συνεργασία με top βρετανικά πανεπιστήμια, στους πιο δημοφιλείς κλάδους της αγοράς. Επισκέψου μας και μπορεί να είσαι εσύ ο/η τυχερός/ή που θα κερδίσει την πλήρη υποτροφία σπουδών* και θα κάνει το όνειρό του πραγματικότητα!
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

orientum 140x80

- Κλήρωση 30 δωρεάν τεστ HORIZON της Orientum, επαγγελματικών ενδιαφερόντων
Με το  τεστ επαγγελματικού προσανατολισμού Horizon Full δίνεται στους μαθητές η ευκαιρία να ανακαλύψουν τις επαγγελματικές κατηγορίες που ταιριάζουν με τα ενδιαφέροντά τους και επομένως τις μελλοντικές εκπαιδευτικές τους επιλογές.