Διαδικτυακό σεμινάριο: «Το νέο λύκειο και η προετοιμασία για τις πανελλαδικές εξετάσεις» - Ομιλητές - Ανδρεάδης Σεβαστιανός - My Gap Feel & Fill Festival by Skywalker.gr

eduyourdreammoto

gatoudisphoto

Σύμβουλος Εκπαίδευσης & Καριέρας, Επιστημονικός Υπεύθυνος Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων LABORA

laboralogo

Ο Γεώργιος Γατούδης ασκεί το επάγγελμα του συμβούλου σταδιοδρομίας στηνεταιρεία LABORA και αποτελεί τον επιστημονικό υπεύθυνο όλων των Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων.

Παράλληλα, ως ομιλητής έχει δώσει πλήθος διαλέξεων σε ολόκληρη την Ελλάδα γιαθέματα επαγγελματικού προσανατολισμού και συμβουλευτικής καριέρας, τόσο για το Ελληνικό Εκπαιδευτικό Σύστημα όσο και για τα Εκπαιδευτικά Συστήματα του εξωτερικού, συμμετέχοντας σε σημαντικές διοργανώσεις (π.χ. Πανόραμα Επιχειρηματικότητας και Σταδιοδρομίας).

Πραγματοποίησε προπτυχιακές και μεταπτυχιακές σπουδές στο τμήμα Φυσικής τηςΣχολής Θετικών Επιστημών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Εργάστηκε στον ιδιωτικό τομέα ως καθηγητής μέσης εκπαίδευσης, και η ενασχόληση του με την εκπαίδευση τον οδήγησε σε στροφή της επαγγελματικής του καριέραςόπου μετεκπαιδεύτηκε στο πεδίο του Επαγγελματικού Προσανατολισμού και της Συμβουλευτικής, παρακολουθώντας μεγάλο αριθμό εκπαιδευτικών σεμιναρίων σχετικά με τον επαγγελματικό προσανατολισμό, με αποκορύφωμα τις μεταπτυχιακές σπουδές στο εν λόγω αντικείμενο.

Επί σειρά ετών απασχολήθηκε στο κομμάτι της επιστημονικής έρευνας συμμετέχοντας σε πλήθος ευρωπαϊκών ερευνητικών προγραμμάτων ενώ παράλληλα αρθρογραφεί και μετέχει συνεχώς σε έρευνες για θέματα που σχετίζονται με την εκπαίδευση και την αγορά εργασίας.

Τέλος, συμμετέχει στη συγγραφή του πρώτου ΥΒΡΙΔΙΚΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, με τίτλο: ΣΠΟΥΔΕΣ ΜΕ ΜΕΛΛΟΝ 2021