antonakakh

H Μαριάννα Αντωνακάκη θεωρώντας πως η εκπαίδευση οφείλει να είναι μια δια βίου και παράλληλα διασκεδαστική διαδικασία, ξεκίνησε τις σπουδαστικές της διαδρομές από τη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών όπου αποφοίτησε από το τμήμα Γαλλικής Φιλολογίας ενώ σχεδόν παράλληλα με τη Φιλοσοφική σπούδασε Interior Design, Β.Α. Middlesex University, και ξεκίνησε να αρθρογραφεί σε περιοδικά. Στη συνέχεια πιστοποιήθηκε ως Staregister Wine & Spirits Expert, και καθώς διέγραφε ήδη πορεία συνεργασίας με περιοδικά κι εφημερίδες εκπαιδεύτηκε σε New & Social Media Studies καθώς και πολλά σεμινάρια Επικοινωνίας, Marketing και Δημοσίων Σχέσεων.

Στο μεγαλύτερο μέρος της επαγγελματικής της διαδρομής δημοσιογραφεί έχοντας συνεργαστεί με τους πιο μεγάλους εκδοτικούς τίτλους, περιοδικά, εφημερίδες, ένθετα καθώς γραφεία τύπου και διαφημιστικές εταιρίες. Ασχολήθηκε με την πολιτική επικοινωνία, υποψηφίων βουλευτών κι έχει τα τελευταία 10 χρόνια αναλάβει πολλές καμπάνιες για υπηρεσίες και προϊόντα εταιριών. Πίσω από το ραδιοφωνικό μικρόφωνο ακούγαμε τη φωνή της σε καθημερινή σατιρική εκπομπή για 35 περιφερειακά ραδιόφωνα και δύο κυπριακά έως το 2011, ενώ ταυτόχρονα εργάστηκε και στο δελτίο ειδήσεων από τη συχνότητα του Star.

Τα τελευταία χρόνια μετασχημάτισε την πολυετή της εμπειρία της στο χώρο της επικοινωνίας & των Media και πιστοποιήθηκε από το NLP University, Santa Cruz - California ως NLP Master Practitioner. Eίναι επίσης certifidied New Code NLP practitioner trained by ΙΤΑ of NLP. Είναι μέλλος του European Board of NLP, του Hellenic Board of NLP και του International Directory of Certified Mental Health Facilitators, ενώ αυτό το διάστημα εκπαιδεύεται ως Global Career Development Facilitator.

Εφαρμόζει κι εξελίσσει τα πιστοποιημένα συστήματα NLP, σε μια σειρά από πρότυπα και σχεδιασμένα εργαλεία βάσει εμπειρικής παρατήρησης και συμπεριφορικού αυτοσχεδιασμού σε παιδιά, ξεκινώντας από την κόρη της και σχεδίασε δύο πρότυπα βιωματικά brand labs το NLPlay® και το NLPregnancy® βάσει της αναπλαισίωσης και των βιωματικών πειραματισμών στη δική της 2η εγκυμοσύνη.

Ο τίτλος που της χαρίζει το πιο δυνατό χαμόγελο είναι εκείνος του Motivator καθώς αντανακλά και το όραμά της για να εμπνεύσει όσους το επιθυμούν για μια καλύτερη και λειτουργική και χαρούμενη ζωή.

Education Festival 2016

Το Φεστιβάλ
Η Έκθεση
Οι Πληροφορίες
Η Δήλωση Συμμετοχής
Η Λίστα Εκθετών
Το Συνέδριο
Το Πρόγραμμα
Οι Εισηγητές
Αλεβίζος Στέφανος
Αντωνοπούλου Πολυξένη
Γάκη Ερµίνα
Γκρίμπα Ελευθερία
Δεδούλη Μαρίνα
Ζαραφόπουλος Δημήτρης Σ.
Καλέντζης Αντώνιος
Κοτσιαφίτου Αναστασία
Κούτσικος Κώστας
Κουτσοπέτρος Χαράλαμπος
Κρέμερ Ίρις
Κωστάκης Σπύρος
Λαγουμίδη Μαριάννα
Λαγουμίδου Ιωάννα
Λιανός Πάρης
Μαστοράκη Έλενα
Μεταξά Ζωή
Μοναχός Δημήτρης
Μπουλούγαρη Κατερίνα
Παπαδόπουλος Γιάννης
Παπαναστασίου Φώτης
Παπανδρέου Αλέξανδρος
Σιγάλα Αγάπη
Σιγάλας Μιχάλης
Σπυριδάκη Αργυρώ
Σταθόπουλος Νίκος Β.
Στεφανή Χριστίνα
Τολιάς Δημήτριος
Τσάτσος Θεόδωρος
Τσούνης Χρήστος
Φούντα Θεοδώρα
Χαριτοπούλου Μαρία
Τα Workshop
Το Πρόγραμμα
Οι Εισηγητές
Αλειφέρης Ηλίας
Αντωνακάκη Μαριάννα
Γάκη Ερµίνα
Γεωργαλά Μαρία
Γεωργίου Ελισάβετ
Γιαννακοπούλου Βάσια
Γκρίμπα Ελευθερία
Δεδούλη Μαρίνα
Ευθυμιάδου Αλεξάνδρα Γ.
Καραγγελή Μαρία
Κεφάλα Ιζαμπέλλα
Μπακόπουλος Νίκος
Μπαλόγλου Ίρις
Ορφανού Ελένη
Παπανδρέου Αλέξανδρος
Σκαναβή Εύα
Σκουλάκη Μαρία
Τζιάσιου Ευαγγελία
Φόρος Νίκος
Η Δήλωση Συμμετοχής
Τα Βραβεία
Οι Κατηγορίες
Η Κριτική Επιτροπή
Γκρίμπα Ελευθερία
Κοκκίνου Κωνσταντίνα
Μπουλούγαρη Κατερίνα
Τζαμαρέλος Γεράσιμος
Η Δήλωση Συμμετοχής
Γιατί να γίνω χορηγός
Προτάσεις Χορηγίας
Οι Χορηγοί
Τα Δρώμενα
Η Τοποθεσία
Ο Διοργανωτής

Εγγραφή στο newsletter