Δώρα-Διαγωνισμοί - My Gap Feel & Fill Festival by Skywalker.gr

eduyourdreammoto

    

   

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
Κατόπιν κλήρωσης θα δοθούν τα εξής δώρα:

aboutcareerLOGO23

Ατομικό Πρόγραμμα Επαγγελματικού Προσανατολισμού

Περιγραφή:
Το πρόγραμμα απευθύνεται σε μαθητές Γ' γυμνασίου έως και Γ' λυκείου καθώς επίσης και στους γονείς τους.

Διαδικασία

  • Συνάντηση με την σύμβουλο επαγγελματικού προσανατολισμού της About Career, διάρκειας 1 ώρας
  • Συμπλήρωση ψυχομετρικών τεστ επαγγελματικών ενδιαφερόντων, προσωπικότητας, εργασιακών αξιών και κινήτρων
  • Συνάντηση με την σύμβουλο επαγγελματικού προσανατολισμού της About Career, διάρκειας 1 ½ ώρας .

Στη δεύτερη συνάντηση παρουσιάζονται διεξοδικά τα αποτελέσματα του τεστ και  αναλύονται οι προτεινόμενες επιλογές και επισημάνσεις.

labora new

10 ερωτηματολόγια Επαγγελματικού Προσανατολισμού

Περιγραφή:
To ερωτηματολόγιο επαγγελματικού προσανατολισμού περιλαμβάνει διασπορά της προσωπικότητας, των ενδιαφερόντων και των κλίσεων του χρήστη, στους έξι τύπους προσωπικότητας του Holland (ερευνητικός, πρακτικός, κοινωνικός, επιχειρηματικός, καλλιτεχνικός, συμβατικός)  και αναδεικνύει τις επαγγελματικές κλίσεις που ταιριάζουν περισσότερο με την προσωπικότητα του χρήστη.

Orientum Logo 2023

20 Τεστ Επαγγελματικών Ενδιαφερόντων Horizon FULL για μαθητές

Περιγραφή:
Το Τεστ Επαγγελματικών Ενδιαφερόντων Horizon FULL είναι ένα ευρύ ψυχομετρικό εργαλείο που κατασκευάστηκε στη χώρα μας για τη μέτρηση των επαγγελματικών ενδιαφερόντων των Ελλήνων μαθητών και φοιτητών.

iekdelta360LOGO 2023

1 ετήσια υποτροφία σπουδών στην ειδικότητα που ονειρεύεστε!

Περιγραφή:
Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος της χρονιάς - ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360° - συμμετέχει στο MY GAP FEEL & FILL FESTIVAL και σας δίνει την ευκαιρία να λάβετε μέρος στην Κλήρωση 1 Ετήσιας Υποτροφίας σπουδών στην ειδικότητα που ονειρεύεστε!

Ένας τυχερός ή μία τυχερή θα κερδίσει Υποτροφία σε 1 από τις 54 Ειδικότητες αιχμής του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360°.

H υποτροφία αφορά κάλυψη ενός έτους φοίτησης στα διετή εκπαιδευτικά προγράμματα σπουδών Μεταδευτεροβάθμιας Επαγγελματικής Κατάρτισης.

Οι σπουδές στο ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360° οδηγούν σε αναγνωρισμένο Κρατικό Δίπλωμα Πιστοποίησης επιπέδου 5, με άμεση διασύνδεση με την αγορά εργασίας και επαγγελματική αποκατάσταση.

Όροι και προϋποθέσεις:

  • Η υποτροφία ισχύει για εγγραφή στα τμήματα Οκτωβρίου 2023.
  • Η υποτροφία ισχύει για φοίτηση στις ειδικότητες με διαθεσιμότητα θέσεων.

Η υποτροφία δεν μεταβιβάζεται.

employedu logo23

10 Τεστ Επαγγελματικού Προσανατολισμού ADVISOR

Περιγραφή:
Το τεστ επαγγελματικού προσανατολισμού Advisor αποτελεί ένα ειδικό ερωτηματολόγιο επαγγελματικών ενδιαφερόντων που βοηθάει τους μαθητές να ανακαλύψουν τις κλίσεις και τα ενδιαφέροντά τους και να τα συνδυάσουν με σύγχρονα επαγγέλματα και κατάλληλες σπουδές. Ένα επιστημονικό εργαλείο που αναδεικνύει μοναδικά στοιχεία για το εκπαιδευτικό και επαγγελματικό προφίλ κάθε νέου ανθρώπου έτσι ώστε καθηγητές, στελέχη ΣυΕΠ αλλά και γονείς, να αντιληφθούν και οι ίδιοι, πως μπορούν να υποστηρίξουν αποτελεσματικά τον κάθε ενδιαφερόμενο.

  

ΔΩΡΑ
(χωρίς κλήρωση)

labora new

Διαδικτυακή συμβουλευτική 1 ώρας για τους μαθητές της Α  Λυκείου των κοινωνικών φροντιστηρίων που θα συμμετέχουν στο φεστιβάλ εκπαίδευσης #MyGap3f.

labora new

Ετήσιος κωδικός πρόσβασης για τη διαδικτυακή  εκπαιδευτική πλατφόρμα «ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ»  σε κάθε σχολείο που θα συμμετέχει στο φεστιβάλ εκπαίδευσης #MyGap3f.

Περιγραφή:
(Η εκπαιδευτική πλατφόρμα «ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ» είναι μία ολοκληρωμένη και πλήρως ενημερωμένη πλατφόρμα, με όλες τις πληροφορίες για το μηχανογραφικό δελτίο, τις Πανελλήνιες Εξετάσεις αλλά και τα Επαγγέλματα στην αγορά εργασίας. Με real time ενημέρωση και καθημερινή ανανέωση από τους Συμβούλους Επαγγελματικού Προσανατολισμού).

iekdelta360LOGO 2023

35% έκπτωση στα προγράμματα ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360°

20% έκπτωση σε όλα τα σεμινάρια εξειδίκευσης που υλοποιεί το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360°